#02 Maak een lampje

Ik had een lampje met een dikke laag ouderwets bloemenpatroon als lampenkap. Het was waarschijnlijk een donkere winter, want ik besloot al een half jaar geleden die lampenkap anders te maken. Nu kan die lekker veel licht doorlaten. Precies wat ik nodig heb in mijn donkere kantoortje.

Ik heb eerst al het textiel van de lampenkap afgetrokken, zodat het skelet overbleef. Met behulp van veel kleurige lintjes en wat provisorisch vaststikwerk, is het skelet nu nog steeds zichtbaar en, volgens mij, best wel schattig.
En ja … ik denk ook dat die een beetje scheef staat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in DIY met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op #02 Maak een lampje

  1. SaySewMinette schreef:

    very creative! looks brilliant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *