Afhaken voor gevorderden

OmslagdoekIk ben niet zo goed met dingen afmaken. Tenminste, als het over dingen voor mezelf gaat*. Afhaken, dat is meer wat ik doe. Ik kan namelijk prima beginnen, maar dat doorgaan is soms best lastig (zoals voor een kwart van de mensen). De stapel begonnen projectjes is enorm, het aantal afgemaakte projecten een stuk kleiner. Maar nu ben ik dan eens niet afgehaakt, ik heb iets afgehaakt. Ik wilde namelijk eens iets groots gedaan hebben, zelf een sjaal maken. Het werd een omslagdoek, gevonden bij Drops en een beetje aangepast met wat picootjes op het einde en slechts twee kleuren.

Het heeft niet eens zo lang geduurd. Elke film in een niet al te vreemde taal heb ik doorgebracht met deze doek. Het garen is lekker dik, de naald is nummer 6. Dat helpt ook. En nu, als ik een paar uurtjes stil zit, typt dat best lekker, een omslagdoek om me heen. Net op tijd voor de koudere dagen. Het lijkt me ook leuk over een kort jasje, als een groot uitgevallen sjaal.

Omslagdoek afInmiddels kijk ik weer om me heen naar nieuwe projecten, hoewel, misschien haal ik er wel een paar uit die stapel oude onafgemaakte werkjes. Met kleine stappen steeds weer wat maken. Stiekem was dat ook een reden waarom ik begon met dit blog.

*Dat is trouwens ook het mooie aan blogs. Je maakt niets groots, met heel kleine stapjes, mini-projectjes, voeg je telkens wat toe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in DIY, inspiratie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *