Lezen, luisteren, kijken

 

Elke maand lees, zie of hoor ik wel nieuwe dingen, die ik graag met jullie deel. Ik word er zelf enthousiast van, ik zou het zo herhalen. Vandaar, een lijstje op de laatste dag van de maand. Als klein documentje van de vorige maand en misschien een tip voor de volgende. En the more the merrier, dus jullie tips zijn zeer welkom!

Lezen
* Suzanne Jansen – Het Pauperparadijs Meer dan tweehonderd jaar familiegeschiedenis, erg interessant.
* Chad Harbach – the Art of Fielding een breed uitgesponnen verhaal over vijf mensen op een kleine Amerikaanse universiteit, met honkbal. Leuk, maar ook best een kluif van meer dan 600 pagina’s.

Luisteren
* The Head and the Heart – selftitled al uit 2010, maar ik heb ze nog niet zo lang geleden ontdekt en vind het nog heerlijk. Vriendelijke indie, ik denk dat ze allemaal houthakkersblouzen hebben en het ook best in het bos zouden redden.
* Passion Pit’s Gossamer noemde ik al eerder. Het vorige album was bijna alleen vrolijk, met zowel upbeat als rustige nummers. Met Gossamer is Passion Pit wat rauwer, liefdesverdriet, maar ook gewoon weer gekke deuntjes en energie.

Kijken
* Moonrise Kingdom, een nieuwe wondere wereld van Wes Anderson. Met typische Anderson ticjes, een heerlijk eigen wereldje waar ik zo naartoe zou verhuizen.

Eten
Natuurlijk laat ik wekelijks zien wat ik eet, maar ik probeer de laatste tijd wat bewuster te zijn van dat ik ook geniet van de groentes en het fruit van het seizoen. De afgelopen maand waren dat heerlijke pruimen, perziken en rode bieten. Kom maar op, seizoensvoer!

Wat zijn jullie tips uit juli?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in boeken, inspiratie, zaterdagsmaal met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *