Zomerplannen – een update

De zomer is er! Een week lang klaagt er niemand over de regen, in plaats daarvan zuchten en steunen sommige collega’s in kantoorpanden met platte daken. Want we houden van klagen.

Ik tik ondertussen rustig mijn zomerplannen af. Een daarvan was zitten bij een vuurkorf, en dat deed ik zondag tot de nacht gevallen was. We sliepen in de caravan (ook een plan) en kregen zelfs nog bezoek van een egel, die best veel lawaai maakt voor zo’n klein wezentje.

Zomermuziek heb ik ook gevonden, Passion Pit’s nieuwe album, een stuk volwassener dan het vorige, en Gaslight Anthem, waarvan elk album klinkt als een herhaling van het repertoire van Bruce Springsteen.

Met eten en drinken waren we vorige week opeens hyperlokaal. Op een dag dronken we muntthee van een kennis uit de tuin, met honing van een lokale imker en, later die dag, een zelfgebrouwen biertje van een hobbyende vriend.

De cocktails, de film en heel wat andere doelen voor de zomer, daar ben ik nog niet aan toe gekomen. Het gips gaat volgende week van m’n voet. Dan mag het zwemweer terugkomen.

Het spannendst dat me vorige week is overkomen, een blogpost van mij werd zomaar ergens anders aangehaald. Op Moodkids.nl werd m’n gepunnikte woord zomaar leuk gevonden. Ik ben best een beetje trots šŸ™‚

Hoe gaat het met jouw zomerplannen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in inspiratie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *