Donderdag doelijstje ::: Mooie linkjes

De dagen rijgen zich een beetje aaneen, elke dag is het thesistijd. Soms gebeuren er, in de hoekjes van het internet of onder de mensen die ik ken, wat dingetjes die ik gewoon even moet melden. Ook om zelf een beetje vrolijk te blijven, natuurlijk.

Deze week postten twee vriendinnen aan verschillende kanten van de wereld hun creaties. Dieuwke in Australiƫ maakte een tas van een kinderboek (nee, ik weet ook niet hoe!) en Minette in de buurt maakte twee stoere/pretty shirts voor haar dochtertje. Ik word er blij van als ik zie dat mensen die ik ken mooie dingen maken.

En verder …
– Ik vond deze Franse diy om kabels op te fleuren. Een ideetje voor ooit.
– Ik luister al weken naar Of Monsters and Men, heerlijk.
– Ik ben een beetje happy/sad dat Mad Men weer begonnen is. Ja, het is verslavend, maar Don Draper, de hoofdpersoon, is dit seizoen zo triest.
– Terwijl ik kijk, kan ik voortborduren (haha) aan dat jaren 70 kussen. Ik weet nog niet wat ik ermee doe als die af is.
– En soms, tijdens het eten of bij de tandarts, lees ik in George Orwell’s Why I Write.

De aardbeitjes in de foto kregen als toetje een laagje chocolade. Wit voor hem, puur voor mij. Ik kan wel merken dat witte chocolade anders is, het smolt veel moeilijker en werd eigenlijk niet hard. Daar moet ik eens wat meer over lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in boeken, DIY, inspiratie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *